Παραδόθηκε στην αστυνομία, σώο το μωράκι

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014


Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον πατέρα που κρατούσε παράνομα το 25 μηνών παιδί του 
στην κατοικία του στην Ν. Μηχανιώνα. 

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το «aktinews», ο 44χρονος είχε μαζί με την μητέρα του στην οικία του στην Αγ. Νικολάου το παιδί του το οποίο όμως κρατούσε παράνομα μετά από δικαστική απόφαση. Το δικαστήριο είχε δώσει την επιμέλεια του μικρού παιδιού στην 23χρονη μητέρα. Ο πατέρας όμως δεν έδινε το παιδί στην μητέρα, για την ακρίβεια δεν άνοιγε την πόρτα για να το παραδώσει. 

Τότε κλήθηκε η αστυνομία να δώσει την λύση έχοντας ην ενημέρωση πως ο 44χρονος απειλεί να πέσει από το μπαλκόνι του σπίτι του μαζί με το παιδί  του. Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Στην περιοχή έφτασε η πυροσβεστική που άνοιξε ένα μεγάλο στρώμα σε περίπτωση που ο πατέρας αποφάσιζε να πέσει, αλλά και ένα ασθενοφόρο. 

Μετά από απόφαση του πταισματοδίκη η αστυνομία έσπασε την πόρτα βάζοντας ένα τέλος στην ομηρία. Το 25 μηνών παιδάκι βρέθηκε σε άριστη κατάσταση μαζί με την γιαγιά του να το προσέχει. Ο 44χρονος ο παρέδωσε στην αστυνομία ενώ στην συνέχεια εξήγησε ους λόγους που προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση. Μάλιστα διεμήνυσε πως ποτέ δεν είπε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Η υπόθεση θα έχει και συνέχεια πλέον και πάλι στις δικαστικές αίθουσες   

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Akti News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger